RAP Wonen is het circulaire label van Ouwehand Bouwen & Ontwikkelen, al 80 jaar een betrouwbare partner gespecialiseerd in kwalitatieve woningbouw met 30 jaar ervaring in het ontwikkelen en bouwen van fabrieksmatige bouwconcepten.

RAP Wonen staat bekend om haar efficiënte en kostenbesparende bouwprocessen, waardoor beleggers kunnen profiteren van zowel korte termijn rendement als lange termijn waardegroei. Dit alles met woningen die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en een milieuvriendelijk bouwproces. Ontdek nu de mogelijkheden om samen met RAP Wonen te investeren in een veelbelovende toekomst in vastgoed!

Doordat de rente hoog is en de huizenprijzen dalen, lijkt dit niet het meest optimale moment om in vastgoed te investeren. Maar met de RAP Wonen-formule, waarbij we kleine groepen woningen tegelijkertijd op de markt brengen en deze in recordtempo bouwen, blijft het risico laag en renderen de projecten veel sneller dankzij de zeer korte “time to market”. De woningen worden turnkey opgeleverd en de huurinkomsten beginnen direct bij aanvang van de investering.

RAP Wonen specialiseert zich in gezinswoningen en starterswoningen. Dit segment kenmerkt zich door een laag risico én een hoge vraag, ook op de lange termijn. Daarnaast bouwen wij complete appartementencomplexen.

Door ons proces te rationaliseren, wordt bouwen een kwestie van assembleren op de bouwlocatie, wat resulteert in een snellere, koste effectievere en schonere aanpak. RAP Wonen biedt hoogwaardige woningen met een luxe uitstraling door de architectonische vrijheid. Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van steenkleur en gevelvorm. Saai wordt het dus zeker niet. De kwaliteit en het comfort voldoen aan de eisen van het bouwbesluit, BENG, Woningborg en WKB. Onze woningen zijn circulair gebouwd en hebben een zeer lage CO2-voetafdruk tijdens de bouw, tevens zijn de woningen aansluitbaar op stadsverwarming. Daarnaast is er een zeer lage stikstofuitstoot op de bouwplaats omdat de productie in de fabriek plaatsvindt. Hierdoor is er sprake van een slimme bouwmethode met minimale overlast voor de naaste woon en leefomgeving.

Remontabel bouwen

RAP Wonen kan ook worden ingezet als tijdelijke huisvesting voor gemeenten of corporaties. De woningen kunnen hierdoor op een hele korte termijn een concrete oplossing bieden voor de acute woonvraag. Veel gemeenten beschikken over locaties waar het bestemmingsplan nog niet definitief is. RAP Wonen kan gedurende de langlopende proceduretijd in die periode een concrete woonoplossing bieden. De woningen kunnen voor een periode van 8 tot 15 jaar worden geëxploiteerd en daarna worden gedemonteerd en verplaatst naar een andere locatie. Hier kunnen de woningen opnieuw voor een lange periode worden neergezet. De RAP woningen gaan minimaal 100 jaar mee.

Het is nu mogelijk om onze proefwoningen zelf te ervaren. De juiste beleving vinden wij zeer belangrijk. Wij heten u van harte welkom. Een bezoek inplannen of meer technische informatie ontvangen over onze RAP woningen? Dat kan via tim.vanwesterhuis@ouwehandbouw.nl en 0645302138.

Voordelen voor beleggers en ontwikkelaars

  • Een zeer snelle bouwtijd dus snel rendement en weinig risico voor rentestijgingen
  • Een kostenbesparend productieproces, met lagere investeringskosten
  • Verschillende mogelijkheden in woningtypen met een ruime architectonische vrijheid
  • Ook voor tijdelijke huisvesting (woningen zijn voor 98% remontabel)