bouwconcept

RAP PERMANENT

RAP Wonen is een innovatief bouwconcept. De bouwelementen van de woningen worden in de fabriek geproduceerd en op de bouwplaats geassembleerd. Dit verkort de voorbereidings- en realisatietijd aanzienlijk en scheelt een hoop kosten, milieubelasting en overlast.

RAP Wonen is de hoogste kwaliteit als het gaat om conceptmatig bouwen

Waarom RAP Wonen Permanent?

voordelen

 • Een snelle bouwtijd door een innovatief bouwproces
 • Grondstof- en kostenbesparend proces
 • De meest schone bouwmethode met minimale overlast aan leefomgeving
 • Betaalbare woningen met garantie voor de hoogste kwaliteit
 • Fabrieksmatige productie met ruime architectonische vrijheid
 • Minder risico en sneller rendement door snelle “time to market”
 • Ruime architectonische vrijheid in het ontwerp
 • Extreem lage onderhouds- en reparatiekosten
 • Toekomstbestendig
 • Hoog rendement
 • Lange levensduur

LAGE KOSTPRIJS

Onze uitgebreide ervaring en de slimme bouwmethode stellen ons in staat om de kostprijs van de woning laag te houden, met minimale kosten voor voorbereiding, engineering, calculatie en werkvoorbereiding. De woning is instapklaar en na oplevering hoeft geen apart installatiewerk meer plaats te vinden. De onderhoudskosten zijn aantoonbaar lager dan van traditionele woningen. Door de snelle realisatietijd zijn de nieuwe woningen ook eerder verhuurbaar.

EFFICIËNT EN EFFECTIEF

Ouwehand Bouwen & Ontwikkelen heeft al ruim 30 jaar ervaring met conceptmatig bouwen. Jarenlang hebben wij geïnvesteerd in het perfectioneren van de RAP-methode. Wij zijn een familiebedrijf dat waarde hecht aan bestendige samenwerkingsrelaties. Al onze partners zijn langdurig betrokken bij RAP Wonen. Dat heeft geleid tot een efficiënte en effectieve bouwmethode.

VOLWAARDIG EN DUURZAAM

RAP woningen zijn volwaardige woningen. Bouwtechnisch én qua uitstraling. De woningen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en gaan meer dan 100 jaar mee. Ze zijn energiezuinig met een prettig klimaat en lage energielasten. Er zijn meerdere woningtypen beschikbaar, met in ieder type ruime architectonische vrijheid in het ontwerp. Alle materialen zijn herbruikbaar. Dat brengt veel voordelen met zich mee: flexibiliteit, vrijheid, weinig risico en optimale duurzaamheid.

Wenst u volledige architectonische vrijheid?

Dan is OB2 Gevelklaar de juiste keuze. Dit systeem wordt al meer dan 30 jaar door Ouwehand Bouwen en Ontwikkelen succesvol gebruikt in de woningbouw. Laat u verassen door de hoeveelheid mogelijkheden en fijne afwerking. Meer informatie kunt u hier vinden: https://www.ouwehandbouw.nl/ob2. Of u neemt direct contact op en we nemen de mogelijkheden met u door.

Heeft u een ander vraagstuk? Of een project op maat nodig?
Ook daarbij kunnen wij u helpen bij Ouwehand Bouwen & Ontwikkelen. Dankzij onze brede expertise hebben wij altijd wij altijd uw oplossing in huis.

Neem dan vrijblijvend contact op!

bezoek inplannen

Maak een afspraak

Meer weten over RAP Wonen?
Een keer komen kijken in het RAP Experience Centre?
Neem contact op met Tim van Westerhuis.

bezoek inplannen

Maak een afspraak

Meer weten over RAP Wonen?
Een keer komen kijken in het RAP Experience Centre?
Neem contact op met Tim van Westerhuis.