Aanvankelijk hadden ze hun bedenkingen. Het kopen van een huis is immers één van de spannendste momenten in een mensenleven en dit betrof bovendien een levensloopbestendige woning. Hoe past dit in het leven van een jong stel aan het begin van hun avontuur samen? Pas één uur voordat de inschrijvingstermijn afliep, hakten ze de knoop door en schreven ze zich via de website in.

Met maar liefst 20 andere geïnteresseerden per woning, koesterden ze niet al te hoge verwachtingen. Toen ze echter na een week plotseling een telefoontje ontvingen met het goede nieuws, waren ze compleet verrast.

Na de succesvolle aankoop, waarbij het jonge stel voortreffelijk werd bijgestaan door hun makelaar en hypotheekverstrekker, brachten ze frequent bezoeken aan de locatie. Ze zagen een hele nieuwe wijk oprijzen uit het lege polderlandschap.

Quote: het was elke week feest wanneer we kwamen kijken, door de snelle modulaire bouwmethode was ieder bezoek een unieke ervaring op zich.

De woningen beschikken over een royaal perceel van maar liefst 200 vierkante meter, inclusief voor- en achtertuin. Met een voorliefde voor tuinieren komt de ruime achtertuin mooi van pas.

De RAP Wonen huizen zijn uitgerust met moderne voorzieningen zoals mechanische ventilatie, een warmtepomp en zonnepanelen, wat bijdraagt aan de duurzaamheid. De fabrieksmatig geproduceerde wanden worden vanuit de fabriek voorzien met een uitstekende isolatielaag. De prachtige houten kozijnen voorzien van triple glas zijn reeds in de fabriek al verwerkt in de wanden. Door deze bouwmethode wordt tot 60% bespaard op het gebruik van grondstoffen én er vindt minder stikstofuitstoot plaats op de bouwplaats.”

De inrichting van de woning is geheel naar wens van de bewoners geregeld en afgewerkt. Het resultaat is een eigentijds en stijlvol huis, waarvan ze nog vele jaren zullen genieten. Dankzij de doordachte indeling, duurzame oplossingen en vier kamers is deze woning ook een waardevolle investering.

Elke dag komen Gijsbert en zijn aanstaande bruid thuis in een splinternieuwe wijk, omringd door veel groen en meteen met een sterke sociale cohesie, waar ze hun toekomst met vertrouwen tegemoet zien.

Leuk om te weten: de huizen van RAP Wonen zijn circulair en remontabel; ze kunnen voor 98% gedemonteerd en elders weer opgebouwd worden. Dit geeft een heel eigen interpretatie aan levensloopbestendig.